Статті

Зустріч «Як вступити до топового американського університету та отримати грант на навчання»

Зустріч «Як вступити до топового американського університету та отримати грант на навчання»

Спікер: Артем Грицак

Дата: 10 листопада 2016 року

Початок: 14:30

Місце: Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул.. Мельникова 36/1, ауд. 31)

Артем Грицак, юрист міжнародної юридичної фірми DLA Piper. Стипендіат програми Завтра.UA Фонду Віктора Пінчука, випускник Піттсбургського Університету та НЮУ імені Ярослава Мудрого. Займається питаннями корпоративного, антимонопольного та антикорупційного права, а також супроводженням угод по злиттю та поглинанню компаній. До того як приєднатися до DLA Piper, Артем працював в Американській металургійній компанії Alcoa, і проходив стажування в Антимонопольному Комітеті України та в міжнародній юридичній фірмі Noerr. Є волонтером в організації Transparency-International. Вже третій рік поспіль Артем активно займається менторством українських студентів, що вступають до закордонних університетів, успішно допомагаючи їм отримувати admission letters з топових вишів світу та знаходити повні стипендії на навчання.

Спікер допоможе розібратися як побудувати успішну кампанію зі вступу до закордонного університету, як і де шукати стипендії на навчання, та який має бути must-do лист кожного хто планує їхати за освітою в Сполучені Штати.

Для участі у зустрічі прохання зареєструватися: https://goo.gl/forms/2VxyBBrpNQL26KZF2

закрити