Статті

Завершено реєстрацію на 11-й щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

30 листопада Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на участь в 11-у щорічному конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA», мета якої сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. Цього року до конкурсу долучились 789 студентів з 36 міст України, які навчаються у 98 ВНЗ. Серед конкурсантів, 737 студентів є представниками 73 ВНЗ-партнерів програми. 

Список студентів, заявки яких було прийнято до участі в конкурсі, можна знайти у розділі «Конкурс» на сторінці Підсумки реєстрації. Рейтинг за результатами 1-го туру та перелік учасників 2-го туру будуть оголошені на початку лютого 2017 року. Переможців конкурсу буде визначено у травні 2017 року за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців цьогорічного конкурсу буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 1677 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

До участі у щорічних всеукраїнських конкурсах запрошуються студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору: високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити