Конкурс

653 студенти подали заявки на 12-й щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

653 студенти подали заявки на 12-й щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука, який проходив з 17 жовтня до 30 листопада 2017 року. Цьогорічні конкурсанти є студентами 95 ВНЗ та представляють 36 міст країни, 606 з них навчаються у 73 ВНЗ-партнерах програми.

Найбільша кількість заявок на конкурс надійшла від студентів Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара (71), КНУ ім. Тараса Шевченка (42) та Національного авіаційного університету (27). Трьома найбільш популярними науковими напрямками, за якими було подано конкурсні роботи, є економіка та менеджмент (118), медицина (56), філологія та журналістика (54).

Список студентів, заявки яких було прийнято до участі в конкурсі, можна знайти у розділі «Конкурс» на сторінці Підсумки реєстрації. Рейтинг за результатами 1-го туру та перелік учасників 2-го туру будуть оголошені на початку лютого 2018 року. Переможців конкурсу буде визначено у травні 2018 року за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців цьогорічного конкурсу буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

закрити