Статті

Фонд Віктора Пінчука вітає всіх учасників проекту «Заповідник–2010» стипендіальної програми «Завтра.UA»!

Вже за декілька днів перші з вас розпочнуть роботу в рамках проекту «Заповідник – 2010». Нам би дуже хотілось, щоб за той час, який ви проведете разом, ви не тільки встигли багато корисного зробити для того місця, де будете працювати, але й також весело і цікаво провели час, знайшовши нових друзів. А ми, та й всі інші стипендіати «Завтра.UA» хотіли б це побачити!

Тому ми оголошуємо конкурс найкращої фотографії «Заповідник. Завтра.UA – 2010» в жанрі «Репортаж» та «Найкумедніше фото»!

Проект «Заповідник–2010» стипендіальної програми «Завтра.UA»

Задокументуй найцікавіші моменти вашої роботи, відпочинку, спілкування, подорожі, тощо протягом участі в проекті «Заповідник – 2010» на фотоапарат чи мобільний телефон та розмісти фото у фотогалереї сторінки Facebook «Завтра.UA». Так, так, тепер вам всім потрібно приєднатись до найбільшої соціальної мережі світу!!!

Адреса сторінки:
http://www.facebook.com/Zavtra.UA

Не забудьте «клікнути» на кнопку “Like” на сторінці, щоб мати можливість закачувати фото та відео та отримувати новини!

Журі Фонду обере по три переможця у кожному жанрі, які отримають призи. Також всі стипендіати зможуть визначити «Приз стипендіатських симпатій», проголосувавши за представлене фото (для цього просто потрібно «клікнути» по опції “Like” під фото). До участі у конкурсі може долучитись будь-який стипендіат, що бере участь в проекті «Заповідник-2010». Не забувайте підписати фото, додавши назву фотографії, ваше ім’я, назву місця, де ви працюєте в рамках проекту «Заповідник», назву закладу, де ви навчаєтесь. Також можете додати коментар з розповіддю, за яких обставин ви зняли фото.

Окрім того ми пропонуємо командам стипендіатів, що беруть участь в проекті «Заповідник-2010», позмагатись за командний приз, який отримає команда, що зніме найкреативніший фільм про участь в проекті «Заповідник-2010» і який набере найбільшу кількість голосів стипендіатів на сторінці Завтра.UA в Facebook!

Зйомку можна вести на відеокамеру, фотоапарат чи мобільний телефон. Хронометраж фільму не має перебільшити 3 хв 33 сек! Використання популярної музики, титрів та інших «прибамбасів» бажане! Готовий фільм завантажуйте на сторінку Завтра.UA на Facebook

У фільмі команда маєте чітко:

Представити команду (не забудьте створити для неї назву);
Розповісти, що і де ви корисного зробили протягом реалізації проекту «Заповідник-2010»;
Розповісти, як проводили вільний час.

закрити