Статті

Переможці освітніх програм Фонду Віктора Пінчука взяли участь у роботі 8-ї Ялтинської щорічної зустрічі (YES)

Під час Форуму студенти спілкувались з видатними політиками, бізнесменами, науковцями та громадськими діячами, серед яких Член ради правління Deutsche Bank AG Юрген Фітчен, Президент ПАРЄ Мевлют Чавушоглу, Народний депутат України, Лідер політичної партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, Лідер політичної партії «УДАР», депутат Київської міської ради Віталій Кличко та іншими. Молодь стала слухачами всіх панельних дискусій Форуму, виступу Президента Ізраїлю Шимона Переса на урочистому відкритті форуму та доповіді Лауреата Нобелівської премії з економіки (2008) Пола Робіна Кругмана.

Юлія Овчиннікова, стипендіатка програми «Завтра.UA»: «У мене залишились дуже яскраві враження від зустрічі з учасниками Ялтинської Європейської Стратегії. В нас був унікальний шанс почути дієві поради та закласти фундамент для подальшої співпраці з учасниками форуму».

Валерій Вакарюк, Директор департаменту національних програм Фонду Віктора Пінчука: «Ми постійно запрошуємо наших стипендіатів на публічні заходи Фонду та створюємо додаткові можливості для спілкування з успішними людьми. Освітні програми та участь у конференціях надихає студентів на подальший розвиток та показує їм приклади для наслідування».

Переможці стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука втретє долучаються до роботи Ялтинської Європейської Стратегії. В попередні роки вони спілкувались з 42-м Президентом США Біллом Клінтоном, Прем’єр-міністром Великобританії (1997-2007) Тоні Блером, сьомим Генеральним секретарем ООН (1997-2006) Кофі Аннаном та іншими.

закрити