Статті

Фонд Віктора Пінчука визначив переможців 6-го щорічного загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної Програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука визначив 320 переможців 6-го загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної Програми «Завтра.UA». Цього року до участі в конкурсі долучились 1859 студентів з понад 100 вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації зі всіх регіонів України. Детальну інформацію щодо результатів цьогорічного конкурсного добору можна дізнатись на сайті програми «Завтра.UA» zavtra.in.ua

Протягом року усі переможці одержуватимуть щомісячну стипендію розміром 942 гривні, а також матимуть можливість отримати від Фонду Віктора Пінчука підтримку індивідуальних науково-дослідницьких та соціально-економічних ініціатив; долучатимуться до реалізації соціальних проектів Фонду; братимуть участь у зустрічах з провідними представниками політики, бізнесу, культури тощо.

Згідно з регламентом у конкурсі могли взяти участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ВНЗ 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Документи та on-line заявки протягом місяця приймались на сайті програми «Завтра.UA». При визначенні переможців враховувались високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Всі переможціконкурсу візьмуть участь у роботі 5-ого Молодіжного форуму Стипендіальної програми «Завтра.UA», що відбудеться 12-14 травня 2012 року в Києві. Одними із головних задач Форуму є створення мережі соціально відповідальної молоді, що об’єднує найкращих студентів України, стимулювання їх громадської активності та залучення талановитих молодих українців до соціальних ініціатив, спрямованих на розвиток країни та суспільства.

закрити