Статті

«Мрія Агрохолдинг» та Фонд Віктора Пінчука оголошують конкурс на участь у молодіжній освітній конференції «АгроПерспектива-2012»

«Мрія Агрохолдинг» та Cтипендіальна Програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука оголошують конкурс серед студентів 4-6 курсів на участь у молодіжній освітній конференції «АгроПерспектива-2012», яка відбудеться 17-20 травня 2012 року в Тернополі. Метою конференції є надання можливості студентам аграрних ВУЗів отримати всебічну інформацію про сучасний аграрний бізнес, світові тенденції та нові технології у сільському господарстві на базі виробництва «Мрія Агрохолдинг».

Для участі у проекті студенти мають надіслати до 4 травня 2012 року заповнену анкету на адресу [email protected] та пройти телефонну співбесіду.

За результатами конкурсу для участі у конференції буде відібрано близько 30 найкращих студентів аграрних ВНЗ України, включно зі стипендіатами програми «Завтра.UA», які навчаються за спеціальністю агрономія.

Потенційні кандидати мають відповідати наступним вимогам: бути студентом 4-6 курсів у таких напрямах підготовки, як «Агрономія», «Механізація с/г», «Технологія цукроваріння», «Менеджмент», «Бухгалтерський облік», «Інформаційні технології» з; мати високий середній бал успішності; мати бажання розвиватися в сфері агрономії; володіти англійською чи німецькою мовою.

Програма конференції передбачає:

лекції та семінари українських та іноземних фахівців на аграрну тематику;
тематичні заняття у групах, відповідно до спеціальності: агрономія, механізація с/г, технологія цукроваріння, менеджмент, бухгалтерський облік, інформаційні технології;
теоретичні та практичні поради щодо побудови успішної кар’єри;
візити на виробництво (елеваторний комплекс, логістична база, картоплесховища).

Також учасники матимуть можливість дізнатися про можливість участі в інших освітніх проектах «Мрія Агрохолдинг» та Фонду Віктора Пінчука.

Реєстрація на конкурс та детальна інформація на сайті – mriya.ua

Анкета для участі у конкурсі – http://mriya.ua/career/mriya_for_students/agroperspectiva/

«АгроПерспектива-2012» – друга конференція, яку «Мрія Агрохолдинг» проводить у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Вперше конференція відбулась в листопаді 2011 року, її учасниками стали 30 студентів, включаючи стипендіатів програми «Завтра.UA», з 13 університетів України.

закрити