Статті

Відбулась перша зустріч активістів стипендіальної спільноти програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

Мета організаторів зустрічі продемонструвати, що Форум «Завтра.UA» – це тільки початок спілкування та взаємодії стипендіатів, а також запропонувати і обговорити ідеї щодо згуртування та підвищення ефективності комунікацій між учасниками спільноти «Завтра.UA».

В ході зустрічі активісти запропонували думки щодо розвитку структури стипендіальної спільноти, обговорили шляхи створення координаційних центрів в регіонах, а також презентували нові проекти, які будуть реалізовані в різних містах України. Крім офіційної частини, програма зустрічі також передбачала командотворчі тренінги, спілкування, ігри, екскурсію містом, творчій вечір та дискотеку.

Дар’я Заярна, стипендіат програми «Завтра.UA», учасниця зустрічі: «На зустрічі знайшовся час і для презентацій, і для обговорення проектів, і для тренінгів, і для екскурсії по Донецьку, і для творчого вечора з анекдотами, танцями та піснями. Перша зустріч пройшла на «ура», надавши величезні можливості для подальшого згуртування стипендіальної спільноти».

Олена Деменська, стипендіат програми «Завтра.UA», учасниця зустрічі: «Все, що треба для організації такої події, це бажання. А в результаті Ви отримуєте місце, де можете спілкуватися з однодумцями, проводити з користю час і, звичайно ж, займатися проектами. Адже це так здорово, коли в тебе є ідея і є люди, які допоможуть її втілити в життя».

Детальний фото звіт реалізації проекту розміщено на сайті стипендіальної програми «Завтра.UA» (zavtra.in.ua) в розділі «Фотогалерея.

Більш детально про програму «Завтра.UA» – на сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці у Facebook facebook.com/Zavtra

закрити