Статті

Фонд Віктора Пінчука оголошує конкурс серед стипендіатів програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» на участь у 9-тій Ялтинській щорічній зустрічі

Фонд Віктора Пінчука оголошує конкурс серед стипендіатів програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» на участь у 9-тій Ялтинській щорічній зустрічі, яка відбудеться з 13 по 16 вересня 2012 року в історичному Лівадійському палаці в Ялті.

Тема цьогорічної вже 9-ї Ялтинської зустрічі – «Україна і світ: відповідаючи на завтрашні виклики разом». Форум збере близько 200 гостей – бізнес-лідерів, політиків, провідних експертів та представників мас-медіа – які поговорять про ключові глобальні виклики та їхній вплив на Європу та Україну. Окрема частина заходу буде присвячена ситуації в Україні та перспективам її розвитку.

Вже третій рік поспіль Фонд Віктора Пінчука передбачає участь у форумі української молоді – а саме стипендіатів освітніх програм Фонду «Завтра.UA» та «Всесвітні студії», які будуть відібрані в ході відкритого конкурсу. Молодь отримає можливість послухати дискусії за участі доповідачів світового рівня, а також зустрітися та поспілкуватися з відомими і видатними людьми. Крім того, цього року у стипендіатів з’явиться можливість не лише зробити для себе власні висновки стосовно головних тем дискусій, але й представити свої думки аудиторії форуму.

Основні вимоги до потенційних кандидатів: вільне володіння англійською мовою, відповідальність та швидка реакція, бажання і готовність обговорювати економічні, політичні та соціальні проблеми. Фахова спеціалізація студентів значення не має.

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно написати есе обсягом не більше 1800 знаків на тему «Три найважливіші глобальні виклики, що впливають на Україну», та разом з заповненою анкетою надіслати його до 15:00 13 серпня 2012 року на електронну адресу [email protected], вказавши в темі листа «Конкурс Ялта-9».

закрити