Статті

3 листопада 2012 року Фонд Віктора Пінчука представить проект «Всесвітні студії» на виставці «Освіта у США»

3 листопада 2012 року Фонд Віктора Пінчука візьме участь у першій спеціалізованій виставці «Освіта у США», яку організовує в Києві мережа EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні.

В рамках виставки Фонд представить освітній проект «Всесвітні студії», спрямований на формування нового покоління української професійної еліти. Проект надає підтримку громадянам України віком до 35 років для отримання магістерського ступеню в провідних світових університетах, що увійшли до списку 200 кращих університетів за рейтингами QS та the Times Higher Education.

За три роки існування програми «Всесвітні студії» її стипендіатами стали 55 осіб, десятеро з яких обрали для продовження освіти саме навчальні заклади США, серед яких Гарвардський університет, університет Пітсбургу, Джорджтаунський університет та інші.

Виставка «Освіта у США» представить відвідувачам провідні навчальні заклади США, представники, яких розкажуть про переваги американської освіти, а також проконсультують щодо можливостей отримання стипендій і грантів на навчання та проведення досліджень в цій країні.

Програма виставки:
14:00 – Початок роботи виставки
14:30 – Урочисте відкриття та вітальне слово від Посольства США в Україні
18:00 – Закриття роботи виставки

Презентації під час роботи виставки:
15:00-16:00 – «Студентські візи в США». Лекцію проводить представник Консульського відділу Посольства США в Україні.
16:00-17:00 – «Якщо ви бажаєте навчатися в США – Процес подачі документів та фінансування вашої освіти». Лекцію проводить представник Київського консультативного центру мережі EducationUSA.

Місце проведення виставки: готель «Русь», вул. Госпітальна, 4.

Вхід на виставку безкоштовний за попередньою реєстрацією на сайті мережі EducationUSA – http://www.educationusa.info/fairs/kyiv2012/

Дізнатись більш детальну інформацію про виставку «Освіта в США» та переглянути повний перелік її учасників можна на сайті мережі Education USA.

У грудні 2012 року Фонд Віктора Пінчука розпочне прийом заявок на участь вже у четвертому конкурсному доборі проекту «Всесвітніх студій». Детальніше про умови та процедуру прийому заявок на отримання грантів можна дізнатись на сайті проекту в розділі «Як взяти участь».

Детальніше про проект «Всесвітні студії»: worldwidestudies.org

закрити