Статті

Фонд Віктора Пінчука проведе для стипендіатів програми «Завтра.UA» серію тренінгів з підвищення кваліфікації молодих спеціалістів

Фонд Віктора Пінчука запрошує стипендіатів програми «Завтра.UA» взяти участь у серії тренінгів, спрямованих на підвищення кваліфікації молодих спеціалістів. Перші два тренінги будуть проведені в Києві та Донецьку та розкриють такі актуальні теми, як створення і розвиток громадської організації та проектний менеджмент.

Тренінги проведуть фахівці компанії з підготовки та розвитку людських ресурсів «DVK Group», які, вивчивши запити стипендіатів, розробили тематичні програми, кожна з яких складається з теоретичної і практичної частини.

В ході тренінгів учасники дізнаються про роль та діяльність НГО, критерії їх успіху, технології їх створення та розвитку. Також, стипендіатам розкажуть, як правильно формулювати мету та ставити чіткі завдання, ознайомлять їх з класифікацією ризиків та методами їх оцінювання, а також, проведуть з ними практикум з формування команди та розподілу ролей в рамках розробки та реалізації проекту.

Дати проведення тренінгів:

24.11.2012, Київ: «Громадська організація. Створення та розвиток»
1.12.2012, Донецьк: «Проектний менеджмент»

Перелік тренінгів буде доповнюватись.

Щоб взяти участь у тренінгах необхідно заповнити реєстраційну форму та відправити її до 20 листопада 2012 року на адресу [email protected].

Завяки на участь приймаються тільки від стипендіатів програми «Завтра.UA».
Кількість учасників обмежена.

закрити