Статті

В рамках третього туру конкурсу програми «Завтра.UA» кандидати у стипендіати знімуть відео ролики на соціальну тематику

В рамках проведення третього туру конкурсного добору стипендіатів програми «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука оголосив конкурс на створення короткого аматорського відео-сюжету на соціальну тематику.

Відео хронометражем до 2 хвилин, відзняте на будь-який пристрій, – відеокамеру, фотоапарат, телефон, планшет тощо, має привернути увагу до однієї з актуальних проблем суспільства чи молоді у форматі соціальних репортажу чи реклами.

Відзняте відео учасники повинні викласти на файлообмінник та надіслати посилання на нього на електронну скриньку [email protected], вказавши прізвища його творців.

Отримані від учасників ролики будуть опубліковані на офіційній сторінці програми у Facebook facebook.com/Zavtra.UA Конкурсанти, чиї відео роботи зберуть найбільшу кількість «лайків» до 29 квітня 2013 року, отримають спеціальний приз, який буде вручено підчас 6-го Молодіжного форуму «Завтра.UA», що відбудеться у травні цього року.

До участі у третьому турі цьогорічного, вже сьомого, конкурсу програми «Завтра.UA» з 1775 аплікантів було відібрано близько 700 студентів. Даний етап оцінюватиме особистісний потенціал кожного з претендентів та буде проведений у форматі очних змагань серед яких: інтерв’ю, командні ігри, групові дискусії, письмові та усні вправи, тести, індивідуальні та групові завдання тощо.

Прийом документів та on-line реєстрація на участь у конкурсі тривали на сайті zavtra.in.ua з 1 по 25 жовтня 2012 року. Згідно з регламентом у ньому могли взяти участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ВНЗ 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Переможці конкурсу будуть оголошені у квітні 2013 року, а в травні цього ж року всі вони візьмуть участь у 6-му Молодіжному форумі «Завтра.UA».

закрити