Статті

Фонд Віктора Пінчука проведе 6-й Молодіжний форум Стипендіальної Програми «Завтра.UA: «Від ідеї до дії»

25–27 травня Фонд Віктора Пінчука проведе в Києві вже 6-й Щорічний молодіжний Форум стипендіальної програми «Завтра.UА: «Від ідеї до дії» («FromIdeatoAction»). Учасниками форуму традиційно стануть переможці щорічного загальнонаціонального конкурсу програми – понад 300 студентів, відібрані експертною комісією за результатами цьогорічного конкурсу з близько 1900 кандидатів з усієї України.

Одне з головних завдань цьогорічного Форуму, тема якого «Від ідеї до дії», – стимулювати талановиту молодь генерувати власні ідеї та втілювати їх у життя. Найпрогресивнішим способом трансформації ідеї у реальність сьогодні є саме стартап-підхід: у бізнесі, благодійності та науці. Впродовж трьох днів роботи Форуму стипендіати програми «Завтра.UA» дізнаються про механізми створення стартапів, отримають можливість перевірити власні ідеї на життєздатність, а також довести їх до стадії бізнес-моделі та прототипу.

Партнером цьогорічного Форуму виступить проект EastLabs – київський стартап акселератор заснований в 2012 році. Eastlabs шукає амбітні проекти в сфері ІТ, надає їм інвестиції, офіс, менторську підтримку, а також допомагає з пошуком інвестора на наступному етапі. Наразі проект проінвестував 11 команд.

В рамках підготовки до Форуму Фонд Віктора Пінчука та проект EastLabs оголосили серед стипендіатів конкурс ідей власних проектів, які вони мають представити у вигляді коротких відео-презентацій та завантажити на сайт u4ua.com. За регламентом на конкурс приймаються ідеї як бізнес так і неприбуткових проектів будь-якої тематики, окрім політичної та релігійної. За допомогою онлайн-голосування, до якого можуть долучитись усі відвідувачі сайту, буде обрано 30 найкращих проектів, що отримають можливість подальшої розробки на Форумі.

В роботі над проектами командам допомагатимуть запрошені ментори – відомі представники бізнесу та громадські діячі, засновники успішних стартапів, які консультуватимуть учасників, надихатимуть їх своїм прикладом успіху та ділитимуться з ними власним досвідом.

Ознайомитись з детальними умовами конкурсу та переглянути презентації проектів цьогорічних стипендіатів можна на спеціально створеному сайті u4ua.com

Детальніше про стипендіальну програму «Завтра.UA» – на офіційному сайті zavtra.in.ua або на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

закрити