Статті

Стипендіати програми «Завтра.UA» виступили за народну єдність та територіальну цілісність України

22flag.jpg

Стипендіати програми «Завтра.UA» виступили за народну єдність і територіальну цілісність України, заявивши про це у відкритому зверненні до українського студентства.

У своєму зверненні, опублікованому на ресурсі avvaz.org стипендіати закликали молодь не залишатись  байдужими та висловити свою громадянську позицію. Ознайомитись з текстом звернення стипендіатів можна нижче або безпосередньо на ресурсі avvaz.org, перейшовши за прямим посиланням

Звернення стипендіатів «Завтра.UA» до українського студентства

Ми, стипендіати програми «Завтра.UA», рішуче виступаємо за народну єдність та територіальну цілісність України! І закликаємо українське студентство  не залишатись  байдужими та висловити свою громадянську позицію, підписавши наше звернення за посиланням.

В ці дні нашому поколінню випало випробування на гідність та єдність. Давайте сприймати це не як випробування, а як честь захищати країну. Ми – та рушійна сила, яка змінить цю країну.

Наші друзі, живуть в різних куточках нашої країни та  за її межами, ми їздимо один до одного в гості, розмовляємо різними мовами, але при цьому чудово розуміємо один одного.  Ми віримо в єдину мирну розвинуту Україну.  Україну, в якій кожен з нас зможе реалізуватись, почуватиметься безпечно, матиме бажання творити!

Настав час вирішити для себе, чим кожен з нас може допомогти країні, об’єднати зусилля зі своїми друзями та діяти. Зараз ми самі вирішуємо, в якій країні нам жити. Наше завдання – зробити Україну сильною та єдиною. І найменше, що кожен з нас повинен зробити сьогодні, – висловити єдину сильну позицію за майбутнє України.

Спільнота стипендіатів «Завтра.UA», закликає всіх студентів об’єднати зусилля заради того, щоб бути почутими та докласти максимум зусиль, щоб зберегти єдність України.

Якщо згоден – підпиши та передай далі!

Спільнота стипендіатів стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонду Віктора Пінчука

закрити