Статті

Стипендіати Фонду Віктора Пінчука візьмуть участь у прес-конференції випускників провідних закордонних ВНЗ щодо ініціативи кадрової підтримки нового уряду України

У середу, 12 березня, стипендіати Фонду Віктора Пінчука візьмуть участь у прес-конференції, яку проведуть члени асоціацій українських випускників провідних закордонних ВНЗ, стосовно їх ініціативи кадрової підтримки нового уряду України. Під час заходу молоді фахівці розкажуть про ідею виникнення даної ініціативи, представлять шляхи її реалізації та запропонують можливі варіанти співпраці з Урядом та окремими міністерствами, що в першу чергу базуватимуться на принципах прозорості та відкритості.

Нагадаємо, що зважаючи на соціально-економічну ситуацію в країні, на початку березня випускники провідних закордонних ВНЗ звернулись у відкритому листі до Прем’єр-міністра України та членів Кабінету Міністрів України, в якому висловили готовність працювати для формування якісно оновленого вищого державного апарату управління. На сьогоднішній день до ініціативи долучились вже понад 1500 українських випускників закордонних навчальних закладів, які є членами близько 20 різних асоціацій випускників.

Серед учасників прес-конференції: Оксана Шуляр (Колумбійський університет), Констянтин Магалецький (Ukrainian Global MBA Leage, Школа бізнесу Чиказького університету), Артем Шаіпов (Кембриджський університет, стипендіат програм «Всесвітні Студії» та «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука), Руслан Фуртас (програма Маскі), Наталья Бугайова (Гарвардський університет, стипендіат програми «Всесвітні Студії» Фонду Віктора Пінчука).

Дізнатись більше про ініціативу та ознайомитись з переліком Асоціацій випускників, які до неї приєднались, можна, приєднавшись до сторінки Western-educated professionals for the Ukrainian Government у Facebook.

До уваги представників ЗМІ!

Реєстрація представників ЗМІ відбуватиметься на місці за редакційними посвідченнями.

Контактний телефон для запитів +380 50 385 99 33

Місце проведення прес-конференції: вул. Хрещатик, 4, конференц-зал, ІА УНІАН.

Початок о 13:30. 

закрити