Статті

23 квітня Фонд Віктора Пінчука та Hromadske.TV проведуть інтернет-трансляцію лекції лауреата Пулітцерівської премії та всесвітньо відомого журналіста Томаса Фрідмана

Пряма інтернет-трансляція лекції розпочнеться 23 квітня о 14:30 на сайтах Hromadske.tv та pinchukfund.org

В середу, 23 квітня, о 14:30 Фонд Віктора Пінчука та Hromadske.TV проведуть пряму інтернет-трансляцію лекції всесвітньо відомого журналіста, колумніста The New York Times, автора шести бестселерів та трикратного лауреата Пулітцерівської премії Томаса Фрідмана. Модератором лекції, що відбудеться в Києві в рамках проекту «Публічні лекції» Фонду Віктора Пінчука, буде журналіст та телеведучий Андрій Куликов.

У своїй лекції, під назвою «Коротка теорія про все на світі»,  відомий колумніст представить власний  аналіз глобальних тенденцій сьогодення, їх вплив на бізнес, ринок праці,  владу та освіту, а також їх значення для всього світу та України зокрема.

По завершенню лекції Томас Фрідман відповість на питання слухачів, серед яких традиційно будуть переможці стипендіальних програм Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» і «Всесвітні Студії», студенти і аспіранти провідних ВНЗ України, бізнесмени, дипломати та журналісти.

В рамках проекту «Публічні лекції», починаючи з 2006 року, Фонд Віктора Пінчука регулярно запрошує в Україну всесвітньо відомих економістів, політиків та громадських діячів для обговорення сучасних викликів, що стоять перед Україною та світом. Організація такого діалогу між українською молоддю та світовими лідерами дозволяє Фонду втілювати свою мету – виховувати нове покоління відповідальних лідерів.

закрити