Статті

Тоні Блер виступить з промовою на щорічному молодіжному форумі учасників освітніх програм Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» та «Всесвітні студї»

17 червня Тоні Блер, прем’єр-міністр Великобританії (1997-2007), засновник і патрон благодійного Фонду віри Тоні Блера, виступить перед учасниками Щорічного молодіжного форуму, організованого Фондом Віктора Пінчука у Києві. Цьогорічна подія збере понад 300 студентів з усієї країни, включно з переможцями та випускниками освітніх програм Фонду: загальнонаціональної стипендіальної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» та освітньої програми для отримання магістерського ступеню у найкращих університетах світу «Всесвітні студії».

У своїй промові Тоні Блер торкнеться теми глобальних викликів сьогодення, а також відповість на запитання студентів щодо поточної ситуації в Україні та світі.

Крім того, Тоні Блер вручить нагороди переможцям цьогорічних конкурсів на отримання стипендій та грантів на навчання освітніх програм Фонду Віктора Пінчука.

Під час дводенного форуму «Завтра.UA» переможці конкурсів матимуть нагоду отримати від провідних експертів України, представників організацій-грантодавців та громадських активістів знання та практичні поради щодо того, як молоде покоління може долучитися до розбудови нової України.

Вже 10 років поспіль Фонд Віктора Пінчука послідовно інвестує в освітні проекти, такі як «Всесвітні студії» та «Завтра. UA» з метою сприяння виховання покоління молоді з якісною освітою, причетностим до найкращих міжнародних практик та ідей, та досвідом життя у відкритих, демократичних і сучасних суспільствах – покоління, що здібне зробити вагомий внесок у розбудову нової країни.

закрити