Статті

100 переможців конкурсу -2015/16 визначено!

За результатами цьогорічного відбору стипендіальної програми Завтра.UA 100 студентів стали переможцями та приєдналися до спільноти стипендіатів. Ми щиро вітаємо нових переможців і впевнені, що участь в спільноті Завтра.UA принесе стипендіатам нові знання, корисний досвід, відкриті можливості та суттєво поповнить мережу однодумців!

Інформуємо, що переможцями Конкурсу – 2015/16 Стипендіальної програми «Завтра.UA» вважаються ті конкурсанти, підсумкова оцінка яких дорівнює або вища за 77,52 балів у Загальний рейтинг учасників Десятого Конкурсу-2015/16. Таким чином, конкурсанти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100 стали стипендіатами -2016. З детальними підсумками конкурсу-2015/16 можна ознайомитись на сторінці Результи Конкурсу – 2015/16

Запрошуємо переможців на традиційний щорічний Форум «Завтра.UA», що цьогоріч проходитиме у Києві 17-19 червня! Інформація стосовно Форуму-2016, оформлення необхідних документів та інших організаційних моментів буде надіслана стипендіатам електронною поштою найближчим часом.

А тепер – бонус! Ми раді повідомити стипендіатів, що з цього року розмір їхньої стипендії збільшено і ті, хто успішно пройшли відбір зможуть почуватися на рівні з «президентськими» стипендіатами))

Ми дякуємо всім, хто брав участь у цьогорічному конкурсі, бажаємо успіху у Ваших починаннях та чекатимемо наступних зустрічей у новому конкурсі програми!

закрити