Статті

Оголошено результати 1-го туру конкурсу «Завтра.UA» сезону 2016/17

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами першого етапу конкурсу 2016/2017 до 2-го туру потрапили 700 студентів з 789 конкурсантів. Зі списком переможців можна ознайомитися у розділі Результати 1 туру конкурсу-2016/17.

На наступних етапах конкурсного добору незалежні експерти оцінять наукові роботи студентів, після чого учасники зустрінуться у Києві, щоб в ході командних активностей продемонструвати особистісні компетенції.

Результати другого етапу конкурсу будуть розміщені у розділі «Конкурс» на сайті програми в кінці березня 2017 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців буде урочисто прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 1677 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

У Конкурсі-2016/17 взяли участь 789 студентів з 99 ВНЗ України. Через порушення Умов проведення Конкурсу-2016/17 16 заявок було відхилено, тому до рейтингу увійшли 773 апліканти.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

Програма «Завтра.UA» вітає всіх учасників, хто перейшов до другого туру конкурсу!

закрити