Можливості

Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) визначили учасників Форуму молодих лідерів під час 14-ї Щорічної зустрічі YES

Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) визначили учасників Форуму молодих лідерів, що проходитиме під час 14-ї Щорічної зустрічі YES 14-17 вересня 2107 року у Києві. Форум молодих лідерів – це дискусійний майданчик, на якому молодь ділиться ідеями, вивчає міжнародний та український професійний досвід і шукає відповіді на актуальні виклики сучасності. 

Цього року комісія обрала 105 молодих лідерів з усієї країни, серед яких 30 стипендіатів програми «Завтра.UA», 22 стипендіата програми «Всесвітні студії», а також 53 студента та молодих фахівця з усієї України.     

Учасники Форуму матимуть можливість обговорити найактуальніші виклики, що стоять перед Україною та світом, з лідерами, експертами, політиками, бізнесменами та громадськими активістами з усього світу. 

Починаючи з 2012 року, YES запрошує студентів та молодих фахівців, взяти участь у Форумі, аби надихнути найрозумнішу й найактивнішу молодь України. З моменту заснування в події взяло участь 500 найкращих українських студентів. 

закрити