Статті

Українська команда HELi, до якої входить стипендіатка Завтра.UA, перемогла у номінації Social Media Award на University World StartUp Cup 2017

Українська команда HELi, до якої входить стипендіатка Завтра.UA Вікторія Гайдар, перемогла у номінації Social Media Award на міжнародному змаганні University World StartUp Cup 2017 у Копенгагені, Данія.

photo.jpg

Загалом у фіналі взяли участь 60 команд, відібраних з 1500 конкурсантів з більше ніж 40 країн світу. Команда, у складі Вікторії Гайдар, Сергія Батарчука, Микити Чечули та Владислава Персикова, представляла на конкурсі Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.

Проект HELi – це комплексне рішення для людей, що страждають на епілепсію. Основним ризиком цієї хвороби є те, що епілептичний напад може статися у будь-який момент часу і людина не може підготуватися до цього. HELi сповіщає користувачів, їхніх найближчих родичів та медичний центр (за потреби) про настання епілептичного нападу до моменту його фізичного прояву (в період від 1 години до 5 хвилин).   

закрити