Конкурс

Завершено прийом заявок на участь у 12-у щорічному конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA»

30 листопада 2017 року Фонд Віктора Пінчука завершив прийом заявок на участь у 12-у щорічному конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA», мета якої сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Рейтинг за результатами 1-го туру та перелік учасників 2-го туру будуть оголошені у лютому 2018 року. Переможців конкурсу буде визначено у травні 2018 року за сумою балів, отриманих у трьох турах. А вже 7 червня відбудеться Форум «Завтра.UA», на якому переможців цьогорічного конкурсу буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 1677 гривень, відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», беруть участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми, а також на офіційному сайті програми.

закрити