Конкурс

Оголошено результати 2-го туру конкурсу-2020/21 «Завтра.UA»

Оголошено результати 2-го туру конкурсу-2020/21 «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука повідомляє, що за результатами 2-го туру конкурсу-2020/21 стипендіальної програми «Завтра.UA» до 3-го туру потрапив 301 конкурсант. Зі списком учасників наступного етапу можна ознайомитися за посиланням.

З метою забезпечення рівних умов участі конкурсантів у третьому турі детальна інформація щодо отриманих балів буде розміщена після фіналу конкурсу в загальному рейтингу.

Змагання 3-го туру відбудуться в онлайн-форматі 5-12 квітня 2021 року. На цьому етапі експерти аналізують особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом Віктора Пінчука. Оцінювання відбувається на основі інтерв’ю, групових дискусій, письмових та усних вправ, тощо.

Результати третього туру конкурсу будуть оголошені в травні-червні 2021 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні переможців буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії (YES), публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Слідкуйте за перебігом конкурсу на офіційному сайті програми, а також на офіційній сторінці програми у Facebook та Instagram, а також на офіційному сайті програми.

закрити