Конкурс

Оголошено результати 1-го туру конкурсу-2022/23 «Завтра.UA»

Оголошено результати 1-го туру конкурсу-2022/23 «Завтра.UA»

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука повідомляє, що на участь у Сімнадцятому конкурсі 2022/23 було подано 312 студентських заявок, з яких, згідно з результатами 1 туру, 299 конкурсантів програми допущено до участі у  2-му турі. Зі списком переможців можна ознайомитися у розділі Результати 1 туру конкурсу-2022/23.  

На наступних етапах конкурсу незалежні фахові експерти оцінять наукові роботи студентів, після чого учасники зустрінуться на змаганнях (онлайн), щоб під час роботи в команді продемонструвати особистісні компетенції. 

Результати другого туру конкурсу будуть розміщені у розділі «Конкурс» на сайті програми у другій половині березня 2023 року. Проведення змагань третього туру планується у першій половині квітня 2023 року. Цьогорічних стипендіатів буде визначено у травні-червні за сумою балів, отриманих у трьох турах. У червні переможців буде прийнято до спільноти стипендіатів програми.

Стипендіати протягом року отримують щомісячну стипендію розміром 3727 гривень,  беруть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проєктів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

У Конкурсі-2022/23 взяли участь 312 студентів із 88 українських ЗВО. 

Через порушення Умов проведення Конкурсу-2022/23 13 заявок конкурсантів було відхилено. 

Слідкуйте за перебігом конкурсу в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці програми та у групі конкурсантів, а також на офіційному сайті програми.

Програма «Завтра.UA» вітає всіх учасників, хто перейшов до другого туру конкурсу!

закрити