Статті

За підтримки програми Завтра.UA команда стартапу Petiole на навчанні у Lviv Business School

29 лютого – 4 березня стипендіати програми «Завтра.UA», члени команди проекту Petiole, відпрацьовували навики командної роботи на Весняній школі підприємництва LvBS «Fresh Idea». «Fresh Idea» – це тижневий курс інтенсивного навчання, який був націлений на “прокачування” навичок командної роботи у проектах. Члени команди Petiole були залучені до практик в різні команди, що дозволило оцінити вже існуючий досвід у команді. Особливу увагу, окрім теоретичних основ командної роботи, було приділено практичним кейсам, бізнес-задачам і рефлексії щодо взаємодії між учасниками команди. Андрій Селезнев відзначає: «Користь від такого навчання ми зможемо оцінити через деякий час, коли застосуємо отримані навички в команді нашого проекту Petiole. Хоча уже зараз можна сказати, що після навчання у Весняній школі підприємництва, я по-іншому подивився на нашу командну взаємодію. Я зрозумів, що значно більше уваги варто приділяти емоційній, а не лише контентній складовій роботи між людьми. Цей практичний курс дав нам нові інструменти для збільшення ефективності командної роботи. Я впевнений, що завдяки відточеній командній роботі кожен член команди може відчувати свою значимість, що в свою чергу дозволить досягати більш якісних результатів проекту».

Навчання членів команди Petiole відбулося в рамках підтримки колективних ініціатив стипендіатів Стипендіальної програми “Завтра.ЮА” Фонду Віктора Пінчука.

Стартап Petiole увійшов в топ-20 найяскравіших ідей 2015 року за версією американського бізнес-каналу CNBC. Додаток дозволяє вимірювати площу поверхності листків рослин — такі дані необхідні для збільшення ефективності вирощування агрокультур.

закрити