YOU Camp

Учасники 2-го літнього табору «YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity» реалізували проект «Вулиця 12В»

28 липня 2018 року, команда студентів реалізувала проект «Вулиця 12В», що був розроблений на 2-у літньому таборі «YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity», організованому Фондом Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola. Команда посіла друге місце у конкурсі проектів та отримала фінансування від Фонду.

Студенти в рекордні строки – за два тижні – організували та провели перфоманс на Поштовій площі задля привернення уваги до історичних подій ХІІ сторіччя та проблеми знищення історичної пам’яті. Учасники заходу познайомилися з новим баченням національного музею, що зовсім скоро буде побудований просто під їхніми ногами.

Реалізація проекту випала на святкування 1030 років Хрещення Київської Русі. Тож, на «Вулицю 12В» завітали Володимир Великий і Річка Почайна, які розповіли історію цього місця та влаштували святкове обливання. Вечір завершився екскурсією вулицею 12 століття, яку було знайдено під площею. Таким чином, кожен бажаючий доторкнувся до історії та став її учасником.

YOU Camp є продовженням успішної співпраці Фонду Віктора Пінчука з Фундацією Coca-Cola. У 2013-2015 роках Фондом Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola був організований екологічний табір «Завтра.UA Climate Change Camp», в рамках якого стипендіати програми «Завтра.UA» мали можливість привернути увагу громадськості до екологічних проблем та запропонувати стимули для їх рішення.

закрити