Можливості

Вебінар «П'ять причин стати професіоналом в кібербезпеці, навіть, якщо ти не айтішник, не коудер і не ґіґ»

Вебінар «П'ять причин стати професіоналом в кібербезпеці, навіть, якщо ти не айтішник, не коудер і не ґіґ»

У середу, 12 травня, о 16:00 запрошуємо на вебінар «П’ять причин стати професіоналом в кібербезпеці, навіть, якщо ти не айтішник, не коудер і не ґіґ» за участі Олега Дерев’янко, експерта міжнародного рівня в сфері кібербезпеки, якого цитують Wired, BBC.com/future, Politico та інші світові ЗМІ. Олег є співзасновником, головою ради директорів та головним візіонером ISSP – Information Systems Security Partners, міжнародної спеціалізованої компанії з кібербезпеки, яку було засновано у 2008 році в Україні, і яка зараз працює по всьому світі, надаючи професійні послуги з виявлення, аналізу та реагування на кіберзагрози, і впроваджуючи міжнародні проекти розвитку спроможностей в сфері кібербезпеки.

Під час зустрічі Олег розкаже про те, чому формування культури кібербезпеки в сучасному суспільстві є вкрай важливим та, спираючись на власний досвід, дасть професійні поради тим, хто вже цікавиться цією сферою.

Якщо ви бажаєте поставити питання спікеру просимо зареєструватись за посиланням: https://bit.ly/3eYgrtd

Модеруватиме зустріч Світлана Гриценко, директорка національних програм Фонду Віктора Пінчука.

Подія відбудеться в рамках серії вебінарів за участі успішних представників різних професій, під час яких вони діляться зі студентами та молодими фахівцями досвідом та практичними кейсами свого професійного шляху. Попередні вебінари ви можете подивитися у розділі «Відео» на нашій сторінці в Фейсбук.

закрити