Статті

Стипендіатки програми Завтра.UA Ірина Радковська та Марія Шулякова стали волонтерками Українського Дому в Давосі під час Всесвітнього економічного форуму.

Стипендіатки програми Завтра.UA Ірина Радковська та Марія Шулякова стали волонтерками Українського Дому в Давосі під час ВЕФ, який працював у дні цьогорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму.
Організатори Українського Дому, Фонд Віктора Пінчука, Western NIS Enterprise Fund та Horizon Capital вдячні їм за допомогу!
Також в Давосі Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у співпраці з Офісом Президента України представили проєкт «UKRAINE IS YOU».
Проєкт запрошував гостей на мить побути українцем, водночас застерігаючи, що те, що відбувається в Україні, становить не меншу загрозу для всього світу.
Цього року всі учасники події, організатори, спікери, волонтери та запрошені гості не тільки вкотре представляли Україну на міжнародній арені, а й допомагали вісвитлити актуальні події в країні під час війни та сприяти різнобічній співпраці з Україною в подальшому майбутньому.
закрити