Конкурс

Фонд Віктора Пінчука оголосив переможців-стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Фонд Віктора Пінчука оголосив переможців-стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

54 студенти стали переможцями конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та доєдналися до найбільшої спільноти талановитої молоді України. Переможці представляють 34 заклади вищої освіти з різних куточків України. Зі списком стипендіатів Завтра.UA 2023/24 можна ознайомитись за посиланням

Цього року 4 спеціальні стипендії було надано найкращим студентам, які прагнуть стати майбутніми фахівцями у сфері реабілітації: лікарями фізичної і реабілітаційної медицини, фізичними терапевтами, ерготерапевтами, терапевтами мови і мовлення. Ці стипендії надані в партнерстві з RECOVERY – національною мережею інноваційних реабілітаційних центрів для поранених військових. Проєкт заснували Віктор та Олена Пінчуки у 2022 році задля допомоги Силам безпеки й оборони України.

Переможцями конкурсу вважаються ті студенти, які набрали найвищі бали за результатами трьох турів. Загальна сума має дорівнювати або бути вищою за рівень, який відповідає граничній кількості стипендіатів. Цьогорічні переможці набрали від 72,6 до 86,5 балів. Нагадаємо, що максимально учасник конкурсу Завтра.UA може набрати 100 балів, з яких 20 за участь у 1-му турі, 40 балів – 2-й тур, а також 40 балів – 3-й тур. 

Інформація щодо оформлення необхідних документів та інших організаційних моментів буде надіслана стипендіатам електронною поштою найближчим часом.

Ми щиро вітаємо нових стипендіатів та членів спільноти «Завтра.UA»! Також дякуємо усім, хто брав участь у цьогорічному конкурсі, та чекаємо на зустрічі у наступних конкурсах програми!

закрити