Конкурс

Фонд Віктора Пінчука оголосив переможців-стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2022

Фонд Віктора Пінчука оголосив переможців-стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2022

93 студенти українських закладів вищої освіти стали переможцями конкурсу програми «Завтра.UA» 2021/22 Фонду Віктора Пінчука та доєдналися до спільноти стипендіатів програми.

Переможці представляють 43 ЗВО України з різних куточків України. З них 54% дівчат і 46% хлопців. Зі списком стипендіатів Завтра.UA 2022 можна ознайомитись за посиланням.

Переможці конкурсу це студенти українських закладів вищої освіти, які набрали найвищі бали за результатами трьох турів. Загальна сума балів має дорівнювати або бути вищою за рівень, який відповідає граничній кількості стипендіатів. Цьогорічні переможці набрали від 67,3 до 86,1 балів. Нагадаємо, що максимально учасник конкурсу Завтра.UA може набрати 100 балів, з яких 20 за участь у 1-му турі, 40 балів – 2-й тур, а також 40 балів – 3-й тур. З результатами конкурсу та рейтингом цьогорічних переможців можна ознайомитися тут.

Інформація щодо оформлення необхідних документів та інших організаційних моментів буде надіслана стипендіатам електронною поштою найближчим часом.

Ми щиро вітаємо нових стипендіатів та членів спільноти «Завтра.UA»! Також дякуємо усім, хто брав участь у цьогорічному конкурсі, та чекаємо на зустрічі у наступних конкурсах програми!

закрити